Kapoenen

Het leven van een kapoen is er een vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van de kapoen zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. In leiding staan bij kapoenen, dat is: meestappen in hun wonderlijke leefwereld, genieten van de kronkels van jouw en hun fantasie, samen spelen en genieten van het samenzijn...

Kenitra Antonis (Kenny)

Jef Catthoor (Mario)

Kaat Allegaert (Gertje)

Maurice Van Daele (Mo)

Maaike De Smet (Kika)

Helena Heirbaut (Nala)

Julia Fierens (Gigi)

Welpen

Het is typisch voor welpen dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. >De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Jungleboek (vandaar de welpen).

Toon De Cleen (Teunis)

Stien Van Caekenberghe (Stingy)

Pieter-Jan De Vreese (Peach)

Maikel De Westelinck (Mokkel)

Billie Claes (Rikki-Tikki)

Renée De Brant (Naenae)

Charlotte Verdonck (Jacala)

Vossen

Vossen durven nog wat streken uithalen. Ze leren echter wel hun eigen hol bouwen. In de vossen wordt de basis gelegd voor een kamp bij de jongverkenners. Ze leren al spelenderwijs sjorren, in groep werken en de leiding nemen waar nodig.

Louis Catthoor (Luigi)

Delphine Claes (Fonzo)

Guust Plasschaert (Gloria)

Oskar Bocklandt (Bockie)

Emily Duffy (Bamboe)

Nienke Piessens (Winkie)

Britt Vergauwen (Bagheera)

Jongverkenners

De jongverkenners trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje... In vaste leeftijdsgroepen of patrouilles werken ze samen of nemen ze initiatieven: van kattenkwaad tot leuker. Jongverkenners krijgen een waaier aan mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen steken en allerlei vaardigheden onder de knie krijgen.

Paulien Meese (Hypo)

Esther Vereecken (Raksha)

Nelle Bocklandt (Nolle)

Lars Van Hecke (Heckie/Junior)

Verkenners

Bij de verkenners is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.

Marieke De Vleeschhauwer (Ikki)

Thomas Vereecken (Zazoe)

Hannes Piessens (Kirikou)

Sam D'Haen (Baloo)

Victor Demuynck (Eddt)